Kuntosali

Kuntosali on valoisa ja viihtyisä josta löytyy lämmittelylaitteet, taljalaitteet, käsipainot, pakkalaitteita ja levypainopuoli tankoineen

Kuntosali
Vapaapainot

Toiminnallinen sali jossa pidetään crossfitti-tunteja on käytössä myös kuntosalin käyttäjille


toiminnallinen

Ryhmäliikunta

Varaa ryhmäliikunnat

Varausohjeet

 • 1. Valitse vasemmasta yläkulmasta TUOTE eli tunti jonka haluat varata.
 • 2. Katso oikea viikko, päivämäärä ja varaa vihreästä painikkeesta, jos tunti on täynnä väri on punainen.
 • 3. Täytä henkilötiedot ja varaa. Helppoa kuin mikä

  Saat sähköpostiisi viestin jossa lukee varausvahvistus. Jos käy niin että joudut perumaan varaamasi ryhmäliikunnan, peruutus onnistuu samasta sähköpostista ''Linkki varaukseen'' linkistä. Peruutus on tehtävä viimeistään samana päivänä kuin tunti pidetään klo 12.00 mennessä. Ryhmäliikuntatunnit pitää varata viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua.

  Syksyn ryhmäliikunnat alkavat maanantaina 13.9

  Lihaskuntotunti 55min (10 hlö)

  Lihaskuntotunnin rakenne on yleensä alkulämmittely, lihaskuntoa ja venyttelyt. Lihaskunnossa tehdään kahvakuulilla, käsipainoilla, levypainoilla ja omaa kroppaa hyödyntäen liikkeitä. Joskus käytetään myös steppilautoja ja muita tarvikkeita. Kuntopiiriä pidetään myös usein. Liikkeet voi tehdä omaan tahtiin ja niitä varrioidaan jokaiselle sopiviksi oman kunnon mukaan. Itse määräät kuinka kovan treenin teet, helpon vai haastavan!

  Crossfitti 40min (10hlö)

  Haastavaa treeniä hakeville! Taistellaan aikaa vastaan kovalla intensiteetillä käyttäen vapaita painoja, leuanvetotankoja ja oman kehon vastusta erilaisilla variaatioilla. Lihasvoima, nopeus ja kestävyys

  Kuntopiiri Urheilutalolla 55min (12hlö)

  Työikäisille/aikuisille suunnattu kuntopiiri, jossa voit tehdä omaan tahtiin liikkeet ja liikevariaatioita löytyy helposta haastavaan. Hyvä lihaskuntotunti koko kropalle! Kuntopiirissä yleensä 3 kierrosta ja lopuksi venyttely.

  Kehonhuolto 45min (10hlö)

  Kehonhuoltotunnilla keskitytään kehoa avaavilla liikkeillä saamaan liikkuvuutta, kipuja pois, rentoutta ja hyvää oloa. Rauhallinen tunti jossa voit tehdä omaan tahtiin liikkeet, niin että ne tuntuvat miellyttäviltä. Tunnilla käytetään vaihtelevasti erilaisia venyttelytyylejä, foamrollereita, jumppakeppiä ja muita avaavia liikkeitä.

  Pumppi 55min (10hlö)

  Pumpataan pitkiä sarjoja musiikin tahtiin käyttäen käsipainoja, tankoja ja levypainoja, lihaskestävyystunti.

  Zumbaa 55min (10hlö)

  Tanssillista menoa ja meninkiä musiikin tahtiin ilman välineitä

Personal-training, kuntosali-ohjaus ja ohjelmat

Onko tavoitteesi jokin seuraavista?

 • Terveyden parantaminen
 • Painonpudotus
 • Voimanhankinta
 • Lihasmassa
 • Parempi kestävyyskunto
 • Kiinteytyminen
 • Vammojen ennaltaehkäisy
 • Harjoitusohjelmien luonti
 • Kuntotestit
 • Ota rohkeasti Akiin yhteyttä niin keskustellaan lisää!

  Kalevalainen Jäsenkorjaus

  (Varaa aika mieluiten sähköpostilla. Jos soitat enkä vastaa, laita tekstiviesti tai whatsapp perään)

  Kivut hallintaan ja keho tasapainoon.

  Kalevalainen Jäsenkorjaus on pehmeä hoitomuoto jossa ei naksautella, eikä tehdä mitään väkisin, vaan kroppaa herkästi kuunnellen. Idea on tasapainottaa keho ja saada se normaaliin tilaan. Kehon virheasennot tekevät kipuja, turhia kiristyksiä lihaksiin, muita ongelmia kuten hermopinteitä ja heikentää kudoksien ym. toimintaa solutasolla asti. Hoito aloitetaan jalkapohjista josta lähtee tasapaino. Pienetkin virheet jaloissa tekevät virhettä niskaan ja päähän asti, koska pää hakee aina tasapainon. Nivelet ja sitä kautta keho ovat väärissä asennoissa kun keho yrittää oikaista niiden kautta tasapainoa. Kipu voi olla kehossa missä vain, mutta sen aiheuttaja on yleensä aivan muualla. Tässä ei hoideta vaan kipupaikkaa, vaan myös sen aiheuttajaa.


  Mistä ja miksi kipu on tullut kroppaan? Todella moni ei tiedä että oma keho on virheasennossa. Tämä on todella turvallinen mobilisaatiohoito, joka käy vauvasta vaariin, kaikenikäisille. Ihminen on aina kokonaisuus ja tässä se otetaan aina huomioon. Voisi sanoa että ihmisen katsastus ja korjaus. Sadat tuhannet suomalaiset ovat saaneet tästä hoitomuodosta avun. Kalevalainen Jäsenkorjaus on Kansanlääkintäseuran alainen hoitomuoto ja monien tutkimusten mukaan kaikista tehokkain.

  Katso lisää kansanlääkintäseura.fi

  Kokoustilat

  Välkkeeltä löytyy rento ja viihtyisä kokoustila kokouksille, pikkujouluille, illanviettoihin, kisakatsomoksi ynnä muihin. Tilaan mahtuu 15-20 henkilöä. Lisäksi onnistuu ruokailut, kahvitukset, välipalat ja jotain liikunnallista vaikkapa kokous tai koulutuspäiville.

  Välkkeen aulassa on myös mahdollista pitää jopa 50 henkilön kokous, valkokangas löytyy.

  Välke Juhlapaikkana

  Pidä juhlat Välkkeellä, ota yhteyttä Akiin!

  Väline- ja tavaravuokraus

  Taitettavat penkit ja pöydät 2 settiä, myös tuoleja ja pöytiä erilaisia

  Telttakatos + seinät, koko 3x6m

  Kärcher SV 7 höyryimuri

  Iso jääkaappi esim juhliin lisää kylmätilaa

  Sumopuvut

  Takuuvarmasti hauska ohjelmanumero synttäreille, polttareille, tykypäiviin ja muihin tapahtumiin! Lapsille ja aikuisille löytyvät omat puvut! Ota yhteyttä Akiin

  Tykypäivät

  Välke järjestää tykypäiviä toiveiden mukaan ja mahdollisuuksia on paljon! Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

  Mahdollisuuksia on paljon, firman olympialaiset, pelipäivä, ryhmäliikuntapäivä, räätälöity liikuntapäivä, onkiretki joelle, makkaravalkea, ruokailut, kahvit ym

  Lumikenkäily

  Meiltä löytyy upouusia lumikenkiä 15 paria tai tarvittaessa enemmänkin joita vuokraamme sekä järjestämme lumikenkäretkiä.
  Ota yhteyttä Akiin

  Jääkiekkokaukalo

  Kaikille avoin jääkiekkokaukalo, voit myös varata omalle porukalle esim tykypäivän oheen!

  Ota yhteyttä Akiin

  Hiihtoladut

  Lumitilanteen mukaan Välkeeltä lähtee hieno hiihtoreitti "Väärinkierto" joka on ~14km pitkä.