Kuntosali

Kuntosali on valoisa ja viihtyisä josta löytyy lämmittelylaitteet, taljalaitteet, käsipainot, pakkalaitteita ja levypainopuoli tankoineen

Kuntosali
Vapaapainot

Toiminnallinen sali jossa pidetään crossfitti-tunteja on käytössä myös kuntosalin käyttäjille


toiminnallinen

Ryhmäliikunta

Syksyn ryhmäliikuntakalenteri


MaanantaiTiistaiKeskiviikkoTorstaiPerjantai
16:30 Naisten kuntonyrkkeily 16:00 Kuntopiiri urheilutalo 14.00 - 16.00 Ryhmäliikuntasali varattu 18:00 - 19:00 Toiminnallinen sali varattu 17:00 Pumppi
17:00 Zumba
17.30 Ryhmäliik.sali varattu 18:00 Abs & Booty 16.30 - 17.10 Toiminnallinen sali varattu 17:00 - 19:00 Ryhmäliikuntasali varattu 18:00 Crossfitti 2, 40min
18:30 Lihaskuntotunti 18:00 Crossfitti 1 40min 18:00 Lihaskuntotunti
19:30 -20:30 Ryhmäliikuntasali varattu 19:00 - 20:00 Ryhmäliikuntasali varattu 19:00 Kehonhuolto 45min
Tunnin kesto 55min ellei toisin mainittu. Tuntimuutokset mahdollisia, muutoksista ilmoitetaan Välkkeen nettisivuilla Jos ryhmäliikuntatunnille on tulossa alle 4 henkilöä niin tuntia ei pidetä, siitä ilmoitetaan henk.koht tekstiviestillä. Peruuttamiset ilmoitettava samana päivänä kun tunti pidetään klo 12 mennessä! Ryhmäliikunnat pitää varata viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua.
Helppo Keskiraskas Haastava Tila varattu
Naisten kuntonyrkkeily (15hlö)

Hartiat vetreiksi ja kunnon hiki päälle! Koko kroppa töihin erilaisten nyrkkeilysarjojen ja tekniikkaharjoitusten opettelussa!

Lihaskuntotunti 55min (15 hlö)

Lihaskuntotunnin rakenne on yleensä alkulämmittely, lihaskuntoa ja venyttelyt. Lihaskunnossa tehdään kahvakuulilla, käsipainoilla, levypainoilla ja omaa kroppaa hyödyntäen liikkeitä. Joskus käytetään myös steppilautoja ja muita tarvikkeita. Kuntopiiriä pidetään myös usein. Liikkeet voi tehdä omaan tahtiin ja niitä varrioidaan jokaiselle sopiviksi oman kunnon mukaan. Itse määräät kuinka kovan treenin teet, helpon vai haastavan!

Abs&Booty 55min (12hlö)

Keskivartalo- ja jalkapainoitteinen tunti, paljon liikkeitä vatsalihaksille ja pepulle pääasiassa.

Crossfitti 40min (10hlö)

Rankkaa ja nopeaa treeniä hakeville toiminnallisessa salissa! Täällä saa tehdä täysiä! Tehdään lämmittelyn jälkeen kuntopiiri tyyppisesti isoja raskaita liikkeitä hyödyntäen tankoja, crosscorea, tasoja, erilaisia painoja, köysiä ja omaa kroppaa haastavasti!

Kuntopiiri Urheilutalolla 55min (30hlö)

Työikäisille/aikuisille suunnattu kuntopiiri, jossa voit tehdä omaan tahtiin liikkeet ja liikevariaatioita löytyy helposta haastavaan. Hyvä lihaskuntotunti koko kropalle! Kuntopiirissä yleensä 3 kierrosta ja lopuksi venyttely.

Kehonhuolto 45min (15hlö)

Kehonhuoltotunnilla keskitytään kehoa avaavilla liikkeillä saamaan liikkuvuutta, kipuja pois, rentoutta ja hyvää oloa. Rauhallinen tunti jossa voit tehdä omaan tahtiin liikkeet, niin että ne tuntuvat miellyttäviltä. Tunnilla käytetään vaihtelevasti erilaisia venyttelytyylejä, foamrollereita, jumppakeppiä ja muita avaavia liikkeitä.

Pumppi 55min (12hlö)

Pumpataan pitkiä sarjoja musiikin tahtiin käyttäen käsipainoja, tankoja ja levypainoja, lihaskestävyystunti.

Varaa tästä

Varausohjeet

1. Valitse vasemmasta yläkulmasta TUOTE eli tunti jonka haluat varata.
2. Katso oikea viikko, päivämäärä ja varaa vihreästä painikkeesta, jos tunti on täynnä väri on punainen.
3. Täytä henkilötiedot ja varaa. Helppoa kuin mikä

Saat sähköpostiisi viestin jossa lukee varausvahvistus. Jos käy niin että joudut perumaan varaamasi ryhmäliikunnan, peruutus onnistuu samasta sähköpostista ''Linkki varaukseen'' linkistä. Peruutus on tehtävä viimeistään samana päivänä kuin tunti pidetään klo 12.00 mennessä. Ryhmäliikuntatunnit pitää varata viimeistään 3 tuntia ennen tunnin alkua.

Personal-training, kuntosali-ohjaus ja ohjelmat

Onko tavoitteesi jokin seuraavista?

 • Terveyden parantaminen
 • Painonpudotus
 • Voimanhankinta
 • Lihasmassa
 • Parempi kestävyyskunto
 • Kiinteytyminen
 • Vammojen ennaltaehkäisy
 • Harjoitusohjelmien luonti
 • Kuntotestit
 • Ota rohkeasti Akiin yhteyttä niin keskustellaan lisää!

  Kokoustilat

  Välkkeeltä löytyy rento ja viihtyisä kokoustila kokouksille, pikkujouluille, illanviettoihin, kisakatsomoksi ynnä muihin. Tilaan mahtuu 15-20 henkilöä. Lisäksi onnistuu ruokailut, kahvitukset, välipalat ja jotain liikunnallista vaikkapa kokous tai koulutuspäiville.

  Välkkeen aulassa on myös mahdollista pitää jopa 50 henkilön kokous, valkokangas löytyy.

  Välke Juhlapaikkana

  Pidä juhlat Välkkeellä, ota yhteyttä Akiin!

  Tykypäivät

  Välke järjestää tykypäiviä toiveiden mukaan ja mahdollisuuksia on paljon! Ota yhteyttä niin keskustellaan lisää!

  Mahdollisuuksia on paljon, firman olympialaiset, pelipäivä, ryhmäliikuntapäivä, räätälöity liikuntapäivä, onkiretki joelle, makkaravalkea, ruokailut, kahvit ym

  Lumikenkäily

  Meiltä löytyy upouusia lumikenkiä 15 paria tai tarvittaessa enemmänkin joita vuokraamme sekä järjestämme lumikenkäretkiä.
  Ota yhteyttä Akiin

  Jääkiekkokaukalo

  Kaikille avoin jääkiekkokaukalo, voit myös varata omalle porukalle esim tykypäivän oheen!

  Ota yhteyttä Akiin

  Hiihtoladut

  Lumitilanteen mukaan Välkeeltä lähtee hieno hiihtoreitti "Väärinkierto" joka on ~14km pitkä.

  Sumopuvut

  Takuuvarmasti hauska ohjelmanumero synttäreille, polttareille, tykypäiviin ja muihin tapahtumiin! Lapsille ja aikuisille löytyvät omat puvut! Ota yhteyttä Akiin